sâmbătă, 19 aprilie 2008

B52

Daca n-ai fost in B52, trebuie sa mergi!

Unul dintre cele mai populare cluburi din Bucuresti in randul amatori de muzica buna, B52 a adus muzica din Vama Veche in capitala..
Clubul e situat pe langa parcul Cismigiu. Iti va fi un pic greu sa-l “bajbaii” pe stradutele intunecate. Deasupra intrarii troneaza o elice de avion, neagra in mijlocul careia sclipeste o luminita rosie ce aminteste de celebrul bombardier B52.
Sigla clubului e ascunsa insa dupa aparatul de aer conditionat.
Cobori niste trepte ale unei scari in forma de spirala si ajungi in alta lume. O lumea pe care daca ajungi s-o cunosti ,o vei indragi. Lumea e un beci. Un beci mare..cald si primitor. Pe pereti, aproape de tavan sunt cateva capete de culoare alba, maro sau rosu caramiziu. Sunt expresii ale unor tipologii umane. Ai putea sa te regasesti intr-una dintre ele..daca te uiti aiurea in timp ce dansezi.
Apoi mai sunt tablourile….si sticle de bautura de pe raftul de deasupra barului si baia aceea ciudata de la baieti (despre care numai am auzit), cu doua buze mari,rujate pe post de pisoar. Aaa..si ar mai fi ceva…in dreptul toaletei pentru fete scrie Parachutes , in timp ce la cea pentru baieti scrie Pilots. Destul de misogin as spune eu.
In rest..playlistul este asemanator cu cel din Club A si Fire, cu origini in Vama Veche.
Defapt aceasta este si ideea care sta la baza cluburilor de gen, Vama Veche

Impresii:

• Se spune ca muzica si-a pierdut din farmec.
• Clubul inca atrage oameni, poate nu la fel de multi ca in alti ani.
• Intrarea e 10 lei....cocktailurile sunt delicioase. Recomand Margarita( o combinatie intre acru,dulce si sarat) si B52 on whisky
• Atmosfera e prietenoasa....muzica este foarte diversa de la Prodigy si Amy Winehouse pana la piesele clasice ce amintesc de petrecerile de pe plaja din Vama Veche ( care vor veni in curand).


Istoric B52

25 Noiembrie 2004 prima zi din Bucuresti

dupa 2 veri de petreceri si concerte in Vama Veche, am hotarat sa continuam si in Bucuresti.
Asa am inceput B52 The Club.

Restul sunt povesti si intamplari care raman sa le povesteasca fiecare

Niciun comentariu: