sâmbătă, 21 martie 2009

Nopţi în club şi cozi la baie

Au trecut 7 ani de când nu m-am mai uşurat într-o baie de băieţi. Când am ieşit, în stâng şi-n dreapta uşii, 2 tipi se pişau nonşalalant. Ehh, nopţi în club şi cozi la baie.

Băile publice sunt infecte, atât de infecte încât m-aş ţine o veşnicie doar să n-ajung în colţul ăla. Sunt excepţii, situaţii, când te pişi pe tine şi nu mai poţi, şi n-ai încotro. Bun, trebuie să mergi la baie. Înainte de baie însă e o coadă lungă, stufoasă, ce se mişcă în slow-motion. Fetele stau rezemate de pereţi, se privesc în oglinda, îşi rotesc privirea prin cele 4 colţuri ale camerei, privesc tablourile, se bârfesc în gând ... abia se ţin pe ele. Apoi, tiptil-tiptil intră câte două. Aşa era în şcoala generală. Fetele mergeau la baie câte două: una ţinea uşa şi cealaltă se uşura. Acum, una se pişă şi cealaltă se uită în oglindă. La băieţi e mai simplu. Intrii, te pişi, şi-ai ieşit.

Nu ştiu dacă cocktailurile sunt diluate sau fetele beau la fel de mult ca băietii, rămâne însă o certitudine că "Mergi la baie la fete, când e ocupat la băieţi"

Niciun comentariu: