luni, 26 aprilie 2010

Jurnal de zi fanstastica II

Am plecat sa cumparam zarzavat de la piata, sa vopsim un butoi si sa mergem in vizita la prietenul din Romana. Am facut cu totul altceva. Urmeaza o poveste fantastica.

Racheta Rosie are puteri noi dupa ce a supravietuit miraculos unui accident stupid cu un BMX (o bicicleta mica si urata, care de obicei nu are frane si pe care oameni mare se chinuie sa incapa). Asa ca, intr-o frumoasa zi de duminica am pornit catre piata noastra cu tarani veniti din toate colturile tarii.

Dupa doua fire de ceapa si trei de salata, ne-am indreptat catre butoiul galben (pe care-l veti vedea in poze in curand).

Racheta Rosie a avut insa alt plan si ne-a dus intr-un parc pe langa Mosilor si ne-am lasat vrajiti de copiii din parc, de bunicile care fumau si de un tata care isi plimba copilul in carut dandu-se cu un skateboard. Generatia asta :)

Apoi brusc, Racheta Rosie a schimbat traiectoria. Imagineaza-ti sa zbori dintr-o parte din alta a orasului cat ai bate din palme.
Am ajuns in Rahova. Colindam second hand-uri in cautare de comori vestimentare. Am gasit o rochie care are culoare unei bomboane fondante roz.
Am zburat apoi ca vantul si ca gandul, si-am ajuns in Parcul Izvor. Am stat sub un copac mare si gros, pe iarba si-am mancat alune si caise confiate si ne-am uitat la lumea.
Azi Bucurestiul a fost un oras exceptional

Si-am incalecat pe-o sa, si v-am spus povestea asa!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Frumoasa poveste :) Ce frumos ar fi sa traim intr-o poveste si totul sa se rezolve de la sine...
Dar cel mai mult as vrea sa aud vocea povestitorului...iubeam vocea povestitorului de pe discurile de pic-up vechi! Lacul cu elefanti?ring a bell?